..Niin siis rokotusten jälkeen ja jostakin muusta syystä...

Viime torstai-iltanahan meillä alkoi tämä ihmeellinen oireilu, joka vaikutti siltä, että Islan olisi vaikea niellä. Aivan kuin se tekisi kipeää. Se alkoi siis hälventyä, ja viikonloppuna enää vain muutamia kertoja oireili. Maanantai ja tiistai olivat oireettomia päiviä. Keskiviikkona aamulla enne iltavuorooni lähtöä käytin Islaa pienellä metsälenkillä. Isla oli aika tohkeissaan, kun pääsi vihdoin pois lähistöltä/asfaltti kävelyiltä. Keskiviikko iltana taas, miun iltavuoron jälkeen neiti nielskeli vaivalloisesti pariin otteeseen, samoin vielä tänä aamuna, aamuruokailun yhteydessä. Soitin sitten ell:lle jälleen, ja ne sanoivat sieltä, että olisi hyvä tulla näyttämään. Minä olin itse menossa iltavoroon tänään, joten soitto Susku-kasvattajalle, joka sitten pääsi Ipeä sinne viemään. Lähdin kiikuttamaan koiran Suskulle, ja itse suuntasin töihin.


Minä tiedän sinun aina olevan siellä, mihin ikinä tieni mennä voi,
aivan tiettömälläkin tiellä.
 

Kylläpä oli odottavan aika taas pitkä. Susku sitten soitti, ja sanoi, ettei kurkussa näkynyt olevan ainakaan mitään ylimääräistä. Islalla saattaa olla alkava kurkunpääntulehdus. Isla sai sitten mukaansa kipulääkkeet, joita sitten tarvittaessa voi antaa, sekä paljon kehuja. Isla oli ollut todella reipas ja omaitsensä. Tutkimuspöytä kun oli laskettu alas, oli Ipe itse noussut pöydälle ja käynyt siihen istumaan. Ii oli ollut rauhassa ja paikallaa, ja antanut katsoa kurkkuun. Ei rimpuillut eikä riehunut, eikä purrut lääkäriä. ;) HYVÄ IPE!! Lääkäriltä oli tullut kehuja, ettei ollut tavannut toista koiraa, joka niin nätisti rauhoittamatta olisi antanut tutkia kurkkua. Hienoa, siis ettei mitään vakavaa ainakaan näillä istumilta löytynyt. Jos nyt Islan oireilu jatkuu niin, parin viikon kuluttua on lonkka/kyynär kuvaukset meillä samaisessa ell:ssä, joten sovittu oli, että jos Islan oireilu vielä jatkuu, niin samalla rauhoittamisella katsotaan kurkkuun enemmän!

Huomenna sitten haen Ipen kotiin ja samaan syssyyn saadaan itse herra Sulo meille! JIPIIIIII ! ! ! ! Näinköhän enää takaisin annetaan ;)