KUVAT ON OTTANUT N.KNUTERS!!!

Aika on taas lentänyt kuin siivillä. Pari viikkoa sitten meillä oli vieraana islan pappa Cabby alias Peuhuliinan Kasper. Papparainen oli meillä nelisen päivää hoidossa. Islan kanssa pappa leikki ihan innoissaan ja ne vetivät rundia sisällä ja pihalla ja joka paikassa.. Ei kuitenkaan mennyt kauaa, kun Isla alkoi pomottamaan omaan tyyliinsä. :/ Mutta papparainen sieti tämän hyvin. Antoi jopa takaisinkin. Meillä ei siis ollut mitään ongelmia ja papparainen oli aivan hellyyttävä komistus. :) Laitan näistä kaveruksista kuvan kunhan löydän kameran piuhan jostain..


PÖRISTELE!

Perjantaina lähdimme sitten miun työvuoron jälkeen Islan kanssa matkaamaan kohti huvilatie 1, Nastolaa.. :) Toisin sanoen kohti Maisa-siskoa. ;) Siskokset innostuivat jälleen kovasti kun näkivät toisensa, ja muutaman puuron kierron jälkeen lähtivät taas ihan hullunlailla juoksemaan keskenään. Isla löysi tietenkin taas ensimmäisenä kaksi lempiasiaansa, PALLON ja VEDEN. Niinpä siis ei aikakaan kun Iiii tuli ylpeänä että "kato kävin uimassa".


Muru ja murun pallo. ♥

Välihuomautuksena mainittakoon, että shauna lämpeni tällä kertaa ennen puoltayötä. ;) .. Noh joo..
Lauantai aamupäivällä suuntasimme sitten "huvi"retkelle Kouvolaan, kaikkienrotujen näyttelyyn.. Ihan pelkäksi huviretkeksi se ei kuitenkaan jäänyt, sillä molemmat bikiniasuiset junnuneidit saivat mukaansa parasnarttu sijoitukset!

Päivi Eerolan arvostelu Islasta kuuluu näin:

"Tasapainoisesti rakentunut pitkälinjainen narttu. Miellyttävän ilmeikäs pää. Sopiva luusto, erinomainen karvanlaatu. Vakaa ylälinja. Hieman korkea hännän kiinnitys. Oikea olemus. Kauniisti esitetty."

Tällä siis irtosi tänään Jun-ERI2 Pn3 v-SERT


Huono seisotuskuva, mutta selvää saa meidän hienoista bikineistä.

Huvilalla riehuttiin jälleen  pitkän näyttelypäivän jälkeen. Jouduimme rajaamaan koirat yhteen huoneeseen, jotta malttoivat nukkua edes hetken. Sunnuntaina menimme Islan kanssa kannustamaan Maisa siskoa vielä Heinolan näyttelyyn ja hienosti se meni silloinkin Maisalla.
Sunnuntai-iltana lähdimme sitten ajelemaan kotiin, vaikka meinasinkin (kenties joskus vielä teenkin sen),  lähettää osoitteenmuutoskortit, uusi osoitteemme on Huvilatie 1, Nastola, Saunamökki... :-D


kierosilmä bordercollie.

Ihan näin yleisellä tasolla meillä on Islan kanssa menossa pientä projektia muualla kuin näyttelysaralla, muttei siitä sen enempää, ennenkuin asiat varmistuu. Islaa en aio suostutteluista huolimatta ilmoittaa ennen messaria mihinkään. Kasvatellaan syksyllä sitä uutta turkkia, joka sitten toivottavasti messariin saadaan viimeistä karvaa myöden valmiiksi. :)


Maailman paras bortsutyttö ♥

Ginnyn & Annan kanssa ollaan uhmattu hirvikärpäsiä ja käyty lenkkeilemässä metsiköissä samoin Lordin & Kipan. Kyllä on pidellyt kiirettä, eikä se näytä lähitulevaisuudessakaan helpottavan, nyt pidetään teho treeniä vähän aikaan, ja katsotaan tuoko se tulosta, mihinkään suuntaan... :)


Isla ja Maisa.

Lopuksi vielä kuva Islan hömppä poseeraus...

Ruusukorva.