Tajusinpa tuossa tänään että tiistaihin on hemmetin vähän päiviä! Epikset siis lähenee, ja mitään ei suorastaan olla tehty sen eteen, ainakaan tosissaan. GLUNK. Niinpä pakkasin kimpsut ja kampsut ja koiran kyytiin, ja suuntasin mökille maaseudun rauhaan.  Saikulla oon tänään, mutta kyllä tässä pikkuhiljaa tolpilla voidaan pysytellä. Ainakin sen verran, että nyt tämän päivän treeni nro yksi on takanapäin. Äsken käytiin Islan kanssa suorittamassa alokasluokan liikkeet, kaikki muut, paisti hyppy (jonka unohdin kotiin) --> täytynee siis viritellä sellainen itse tänne mökille.. ja luoksepäästävyyttä...

Tässä tän päivän eka treeni, ilman häiriötä.

Paikkamakuu: 2 minuuttia se pysyi paikallaan. Neiti pystyy kyllä paikkamakuun aikana napsimaan kärpäsiä, hyttysiä, seuraamaan mitä metsän siimeksessä tapahtuu, sekunnin pitämään päätä maassa, mutta tärkeinhän on, ettei se liikahda senttiäkään! Tähän siis olen tyytyväinen. Aivan normi Islan paikkamakuu.. Voisin kuvitella, että joku voisi lyödä vetoa ettei tuo sählä pysy kahta minuuttia maassa, mutta kyllä se pysyi. :)

Seuraaminen kytkettynä: Tätä ollaan harjoiteltu laittoman vähän! Isla ei ainakaan tänään ottanut häiriötä hihnasta. Siinä se herkemmin yrittää karata, keulia tai jätättää, mutta loppu osa liikkeestä meni hyvin, ottaen huomioon treenikertojen vähyyden.

Seuraaminen taluttimetta: Perus Islan seuruuta. Aluksi menee hyvin, mutta jos vähänkin on "liian" pitkää pätkää tulee siitä tylsä liike. Joten tein paljon käännöksiä. Isla seurasi ihan ok. Ei ollut niin tahmeaa kun joskus on ollut. Mutta ei mitenkään loistavaakaan. Että mie inhoon tota liikettä! Palkkasin myös Islaa mahdollisimman paljon, tällä kertaa suusta syljettynä. Kontaktiin oon tosi tyytyväinen. Tämä kokonaisuudessaan ihan ok.

Seuruusta maahanmeno: Säpäkkä, sanoisin melkein että varma. En antanut minkäänlaista merkkiä mitä on tulossa, ja putosi maahan kuin salamana. JES. Tää on kyl ollu yks varmimpia mei liikkeistä siitä asti, kun Isla sen hoksasi.

Luoksetulo: Iloinen, varma ja nopea. Sanoisin, että niin kymppi ku meillä voi olla! Islan bravuuri.

Seuruusta seisominen: Vau, se on oppinu tän. Ekan kerran se tarjos maahanmenoa, mutta toruin kevyesti, pyysin sen mukaan, ja kun oli oikealla paikalla käskytin uudelleen, ja siihen se jäi seisomaan. Vau. Meinasi ottaa varjoaskeleen, muttei kuitenkaan. Tästä syystä BILEET.

Estehyppyä siis viritellään seuraavaa treenikertaa varten. Josko sitten ottaisin mukaan häiriötä. Josko kummin koira walesinspringerspanieli, ja pari katsojaa, vois olla aika jees. :)
Treenien lisäksi Isla on auttanut HYTTYSJAHDISSA.. :D Se juoksee niiden perässä ja jahtaa niitä ja syö, kaiken lisäksi se on sen jälkeen VAU VÄHÄ MÄ OON HYVÄ! :D Ihana. ♥