Tänään siis oli niinsanotusti jännin päivä ehkä koskaan vielä vuoden aikana.. Olihan kyseessä kuitenkin ensimmäinen tokoon liittyvä "kisailu", vaikkakaan ei otettu sitä millään tavalla kisana. :) Lähdettiin puhtaasti itsemme altavastaajina. Katseltiin rauhassa mitä tuleman pitää.. Isla oli super oma itsensä odottelu vaiheessa, sekä autossa, että kentän laidalla. Oli tosi kuuma, ja aurinko paistoi koko ajan. Pidin Islaa paljon autossa, omassa rauhassa, ja luulen että se on hyvä keino Islan kohdalla, kun se tuppaa keräämään kierroksia, jopa liikaa!

Mölliluokka oli hyvin pelkistetty, ja kannustava, joten oli helpompi olla siellä sähläämässä. Ensin aloitettiin juoksutarkastuksella.. :) Se oli Islalle helppo nakki... Itse toko-osuus alkoi luoksepäästävyydellä: Islan kanssa tosiaan ei olla tätä aiemmiin tehty, kuin pentuna Even ryhmässä Tampereella. Isla malttoi pysyä paikallaan, mutta kävi maahan ja vaati rapsutuksia. Haha, hyvin Islamaista. Seuraavaksi tuli se toinen ryhmäliike paikkamakuu: Tuntui tyhmälle, kun tämä suoritettiin hihna kädessä ja koiran vierellä, kaiken huippu kun se kesti noin 30 sekuntia. Tämä melkein peace of cake.. Tosin uusi tilanne, miun kaamea jännitys ja se, etten luottanut sesseen olikin oma haasteensa.. Sitten tässä välissä ennen yksilösuorituksia Isla oli taas hetken autossa varjossa, ja käytiin pientä kävelylenkkiä heittämässä.. Sitten tuli miun kaikista tuskaisin osuus, seuruu (kytkettynä): Isla yllätti täysin. Se alkuun kun lähdin liikkeelle, pinkas eteenpäin ja riuhtas. Käskin napaksti takaisin sivulle, ja jatkettiin. Sen jälkeen yllättävän hyvää seuruuta meille. (Kipa toimi videokameeraajana) ja kun kattelin sitä pätkää, ni sehän menee ihan kivoja pätkiä! Lisäksi niin, ettei namia ollu kädessä. Vau. Isla tuntu tahmeelle, ja sellaselle ko normaalisti, enkä ollenkaa uskonu, et se näyttää iloselle ja heiluttaa häntää.. Hmm, tämäkin luo lisää innostusta. Muutaman kerran se yritti edistää tai ei ollut ihan parhaimmalla kohdalla, mutta se seurasi. Pari kertaa jouduin ite pysähtymään, jotta tilanne rauhottuu... Pari kertaa kontakti myös selvästi herpaantui, mutta noinkin pitkäksi pätkäksi oon ERITTÄIN tyytyväinen. Liikkeestä maahanmeno: Tää on ollu aina meillä hyvä kotona, mut nytten jostain syystä se ei ollu iha paras mahollinen, ensinnäkin seuruu ihan hyvää, sitten käsky maahan, ja Ipa kävi istumaan. Olin että wooot, ko ei se ikinä tee tota. :D Haha, melkee huvitti, annoin lisäkäskyn ja sit meni maahan. Sitäpaitsi kaiken jännityksen seassa mie pidin nakkia kädessä, siitä 1piste pois, ja 1 piste lisäkäskystä. Hauskaa. :'D Luoksetulo: Mie oon pelkuri, en luottanu Islaan, kun toiset luokat teki vieressä liikkeitä ja Isla tuijotteli sinne päin, niin pelasin liian varman päälle, jolloin Isla ei pystyny näyttää parastaan. NYT KADUTTAA... Se kuitenkin niin hyvä kun siinä voi olla! Hyppy: Mie olin nii tyhmä... Mie sanoin et oon valmis, kun koira katteli ihan muualle, ku et sanonkoha tai teenköhä mie seuraavaks jotai.. Siis ei kontaktia koiraan, joten sanoin käskyn liian aikasin, ja jouduin siitä hyvästä antamaan lisäkäskyn, kun koiran sai taas huomiolle. Se kuitenkin ihan hyvä. Siitä "rokotettiin" kun mie en sanonu Islalle mitään toista käskyä, esim seiso tai muuta, kun se oli jo hypännyt esteen yli. Siihenkin kuitenkin olen hyvin tyytyväinen, koska ei olla harjoiteltu kovin montaa kertaa ja meni noin hyvin!

Siinä tän kertainen kisa. :D Nyt kova treeni päälle, varsinkin seuruun osalta, jotta voisi kokeilla uudestaan myöhemmin. Taisi joku tokokärpänen päästä puremaan taas paikan päällä, hieman vaarallisesti. :D

Tässä kaikki arvosanat liikkeistä:

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä: 7
Liikkeestä maahanmeno: 7
Luoksetulo: 9
Hyppy: 7
Kokonaisvaikutus: 8

TULOS:
Pisteet 117/140
Sijoitus
4./7

Kiitos Kipalle joka kuvasi, ja tsemppasi. Kiitos tsempeistä myös Pinjalle ja Siljalle, sekä ennenkaikkea kiitos Islalle, joka käyttäytyi niin yllättävän hyvin ja sieti miun jännityksen aiheuttaman paineen mallikelpoisesti.