Voivoi, pitääks täs taas täräyttää BILEET pystyyn ? Isla kävi tänään Haminan KV näyttelyssä Jaana Hartuksen arvosteltavana. Isla oli ollut alkuun hieman samaa luokkaa, kuin alkuvuodesta, mutta löytyi sitten oikeat otteet lopulta, typyn askel alkoi olemaan bortsumaista. Kiitos Suskulle ja Annalle jotka tahkoivat Islan kanssa koko päivän. Haminassa oli 9 koiraa ollut paikalla, joista 7 narttua.

Islan keräämä potti tänään oli:

JUN-ERI1 PN1 ROP SERT !! Wow!!

Arvostelu oli lyhyt ja ytimekäs;

" Erinomainen tyyppi, oikeat mittasuhteet, lupaava luusto, erinomainen ilmeikäs pää. Tyylikäs kaula ja ylälinja, erinomaiset kulmaukset, tehokkaat sivuliikkeet."

Kylläpä nyt on tullut makeaa mahantäydeltä. Kyllä se saisi alkaa jo pikkuhiljaa tasottua tää meno! Toki, eihän tässä mitään, kivahan noita pokaaleja on pokkailla, mutta kun kohtaha alkaa olemaan pula, mihin niitä laittaa.. Heh, ei vaiskaan. Kyllä ihan hyvää tekisi välillä vaikka ihan kunnolla pudota. Tuntuu, ettei sitten tunnu miltään, jos välillä ei käy hieman alempana!!! Seuraavista näytelmistä ei ole hajuakaan, mietiskelin hieman erkkaria heinäkuun lopulla, saas nyt nähdä!! Se on jo tapahtumana niin mahtava, että eiköhän sitä sinne sitten suunnata, ilman koiraa, tai koiran kanssa.

Bläksän kanssa käytiin äsken Isla hakemassa kotiin, ja väsynyt mutta onnellinen matkaaja sieltä palasi. ♥♥♥ Huomenna olisi sitten speed racessin vuoro. Palaillaan varmaan sitten huomenna niissä merkeissä blogin pariin. :-D


Isla alko laskee lampaita heti omassa autossa, ja jatko kotona...