Tänään käytiin "hyvästelemässä" pentukehät, sillä meillä ei ole tiedossa seuraavia näytelmiä, ja maaliskuu on varma, ettei mennä mihinkään (mätsäriin korkeintaan..harjoittelemaan liikettä). Maaliskuun 26. päivän jälkeen kisataan Junnuissa. Tänään pentukehässä oli 5 narttua. Tuomarina toimi Paula Heikkinen-Lehkonen. Isla oli tasasen varma seisontaosuudessa. Miuta ei huolettanu se lähes ollenkaan. Luotin täysin, että se osaa. Samalla pelkäsin jo valmiiksi juoksuosuutta. Neitihän meni vielä kamalammin kuin Alavudella, enää sitä ei voinut kutsua edes La Isla Bonitaksi, se oli aivan jotain muuta, hehe. Vaikka kokeilin tänään että käytin Islaa yli tunnin lenkillä aamulla (oli suurimmaks osaks irti) niin epäilyjeni mukaan ei ollut vaikutusta! Näyttely oli Niihaman ratsutilan maneesissa, eli tietysti maapohjalla. Siellähän niitä hajuja varsin on, ajattelin. Mutta tällä kertaa Isla ei niinkään ollut haistelu kannalla kehässä, vaan suorastaan jyräsi eteenpäin - laukalla. Ja kyllähän se siinä odottelu vaiheessa pisti hevosenpaskaa suuhun minkä kerkesi... Että tämmöinen reissu tänään.
Olimme tänään Islan kanssa tuloksellisesti kolmansia, ja käteen napsahti KP, elikkäs mitäs muuta tässä voi kun tyytyväinen olla. (vaikka tuloksista viis, meidän suurin tavoite on K - Ä - Y - T - T - Ä - Y - T - Y - M - I - N - E - N) Eihä myö nyt sentää nii toivottomii olla, ettei koskaa rinsessaltais kehässä. Hehe. Muistetaan kuitenki Islan nuori ikä.
 
Saatiin hyvä arvostelu:

"Erittäin hyvätyyppinen nuori narttu. Pienehkö, mutta hyvät mittasuhteet. Hieman korkea otsapenger, täyteläinen kuono. Tummat silmät. Hyvä selkälinja. Hyvät raajojen kulmaukset. Kaunis turkki. Häntä tahtoo nousta liikkuessa. Vilkas ja iloinen käytös."

Näyttelyssä kirmaili myös meidän äiti, Kira! Sekä tietysti veli Elmo. Eikä heilläkään huonosti mennyt!!! :) Oli mukava nähdä!