Noniin tänään oli siis jännä päivä, kun aamu seitsemältä suunnattiin kohti Alvauden ryhmänäyttelyä. Tuomarina toimi Jaana Hartus. Pääsimme Islan kanssa Elmo veikan ja Minnan kyydillä. Pentuluokassa kilpaili kaksi urosta, Story Goes He's A Man " Elmo " ja Covateco Gambit. Molemmat saivat KP;n ja Elmo voitti poikain pentuluokan. Isla oli ainut tyttöjen pentuluokassa. "Voitti" sen ja sai KP;n. Sitten tiukka skaba Elmon ja Islan välillä. Tällä kertaa meni näin päin, että Isla oli ROP-pentu ja Elmo VSP-pentu. Tuomari kehui molempia koiria, ja perusteli Islan voiton hieman valmiimmalla kehitysvaiheella. Kehui vielä, että Elmo ei ole yhtään huonompi kakkonen! HIENOA ! :)

Pari sanasta kehässä olosta. Isla oli aivan järkyttävä esittää liikkeiden osalta! Se meni nenä maassa kiinni ja tempoi tasaista tahtia kohti maata. En saanut millään sitä nousemaan, saati liikkumaan järkevästi. Välillä tuli vahingossa pari ihan hyvää pätkää. Neidin mielestä maassa oli selvästi hyviä tuoksuja. Oli kyllä ihan mahoton tänään! Tuomarikin naureskeli että "eloisa ja vilkas pentu, oikein esittäjän unelma". Seisonta osuudet meni mielestäni todella hyvin. Isla malttoi seisoa todella hyvin. Samoin antoi hyvin katsoa hampaat ja tunnustella muuten! Hyvä hyvä.

Tässä vielä arvostelu:

"Lupaavan tyyppinen mittasuhteiltaan oikea hyvä narttu. Lupaava luusto. Lupaava ilmeikäs pää. Tyylikäs ylälinja. Lupaavat kulmaukset samoin liikkeet"