Näytelmä debyytti rikottiin tänään Helsingissä kaapelitehtaan epävirallisessa pentunäyttelyssä, tuomarina Hannele Jokisilta. Koska jännitän ihan kaikkea hirveesti, niin olin aivan paniikissa ennen kehää. Vaikka tiesin, että Isla suoriutuu pääosin ok;sti. Varsinkin seisominen olisi helpoin osuus, koska sitä on niin paljon harjoiteltu. Vastaavasti vähemmälle harjoittelulle jäi liikkuminen, joten se tökki hieman jossakin kohtaa. Isla hyppäsi kerran miuta vasten, koska kädessä oli nami. Kaksi kertaa se haukahti, ja siinä se sitten olikin. Yllättävän hienosti tyttö suoriutui ! Propsit sille. Hienosti silti ensimmäiseksi näytelmäksi. (Seuraavaa suunnitellessa ;> )

Arvostelu Islasta kuului näin;

"Erittäin narttumainen, sopivan vahva kokonaisuus. Saa kasvaa vielä raajakorkeutta. Päässä hyvät mittasuhteet. Hyvä kaula ja selkälinja. Vielä hieman litteä edestä. Hyvä luusto, oikeanmallinen runko. Voimakkaat takakulmaukset. Hyvä karva, erinomainen, reipas luonne. Liikkuu ok."

Hyva arvostelu siis saatiin. Sen lisäksi saatiin KP. VAU. Yli odotusten siis, sikäli ku meil ei ollu mitää odotuksia, muuta ku et hengis selvitää. Oon tosi tyytyväinen !!! Täytyy myös tätä kautta onnitella Elmo veikkaa, joka voitti oman luokkansa. Samoin siskoa Maisaa, joka sai myös KP;n  ja voitti meidät ! :)

Näyttelyn jälkeen mentiin Helsingissä vielä koirapuistoon, jossa sisarukset juoksi mutavellissä kilpaa. Oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. :) Koirat oli ihan kurassa sen matsin jälkeen ! Mut kivaa näytti olevan. Taas tätä koiranelämää ;).

Ollaan käyty painimassa myös ison Islan kanssa pari kertaa. Tokossa on ollu hieman taukoa. Kotitokoilua harrasteltu sillon tällön. Nyt kyllä päätin, että nyt lähdetää tosissaa vääntää sitä eteenpäin. Ja harjoitellaan toki tota näyttelykäyttäytymistä innolla, kun näki vähän missä erityisesti tarvitsee kriittisintä parannusta :D. Tästä se lähtee.

Kuvia näyttelystä laitellaan, kunhan niitä saadaan.

Vähänniinku tämmöne pakollinen kuva ;D