Islan kanssa suuntasimme kohti Nastolaa, tuttavallisemmin kohti Maisa-siskon kotia. Oma autohan teki tenän tietenkin juuri ennen tätä matkaa, ja oli korjaamolla, haluan siis kiittää KOVASTI Kipaa, jonka bemmillä saimme matkan hoitaa. Aluksi ajattelin että mihin hiton korpeen tässä joutuu, mutta kun pihapiiri aukesi, niin sai jo alkaa miettiä että miten tämä suu suljettiinkaan, sen verran upea ja unelma tämä niiden koti on! Isla ja Maisa alkoivat heti juosta kilpaa, ja minä sain esittely kierroksen heidän kotonaan. Isla tietenkin löysi oman paratiisinsa, joen, jossa se käväisi lutraamassa heti alkuunsa. JES. Isla ja Maisa saivat jonkun aikaa siinä painia ja juosta, sitten otettiin koirat sisään, kun alkoi sataa vettä. Lähdettiin Niinan kanssa käymään kärkkäisellä ja sillä aikaa oli hieman vedetty rundia sisällä, matoista päätellen. Joku pehmolelukin oli puoliksi suolistettu. Heh. Maisa kävi alkuillasta agility reeneissä, ja vitsi se meni kivasti. :D Islan kanssa otin vähän tokoilua siinä reenien jälkeen, kun raukka joutui istumaan autossa häkissä. Kivasti tuo Islakin innolla suoritti. Ilta sitten venähti grillaamisten kanssa hieman myöhäksi, mutta ei siitä sen enempää. ;)


Isla ja Maisa.

Seuraavana aamuna (aamupäivällä siis) Johanna soitti, että on ohikulkumatkalla, ja poikkeaa käymään Kira-äitin kanssa "huvilalla". :) Kovasti leikittiin ja juostiin pallon perässä, tai ehkä se kuitenkin oli niin että Isla ja Kira tosissaan taistelivat juosten kumpi saa pallon, ja Maisa tyytyi väistymään ja juoksi ennemminkin Islan ja Kiran perässä. :D Uimassakin käytiin välillä, kun oli niin kuuma.


Isla, Kira, Maisa. (ehkä paras kuva. Kira oli että, yök, tässä pitää olla ku käsky kävi.) :D


Isla, Kira ja Maisa.

Illan suussa sitten käytiin tallilla. Isla ei ole koskaan nähnyt hevosia, ainakaan näin läheltä. Pidin sitä alkuun hihnassa, kun aavistelin, että se voi haukkua, kenties pienesti myös rähistä. Siispä kun lähdimme hakemaan Sampo herraa sisälle, niin Islahan "pelkäsi" sitä ja haukkui, sekä väisti kaukaa, mutta kuitenkin meni häntää ja takajalkaa haistamaan melko läheltä. Sampohan on kovin tottunut koiriin, eikä se ollut moksiskaan. Isla siinä aikansa hihnassa tutki, ja kun mie syötin Sampolle leipää, niin silloin Isla irvisteli ja pienenpieni murina kuului jostain kurkusta. Mutta kun ratsastin, kyllä se tarkkaan seurasi ja tuijotti, mutta lopulta tyytyi kohtaloonsa ja ei se Sampo ollut enää niin hurja. Isla lopulta oli irti ja kulki vapautuneesti Sampon lähellä ja tutki paikkoja. Hyvä siis näin.


Tämähän oli lähtökohta.


Sampo-herra.

Sitten tulikin aika palata kotikonnuille kun vuorotyöläisen arki alkaa tälläkertaa lauantaina aamuvuorosta.. :P Oli kyllä niin hauska reissu, että uusiksi pitää joskus ottaa. Hauska oli tehdä Islan kanssa ensimmäinen reissu kahdestaan jonnekin. Niin ja tuli taas mieleen, että kyllä se farkku pitäisi saada, Islan ja oman turvallisuuden vuoksi. Joopa.