Matka Helsinkiin oli suhteellisen nopea ja sujui mutkitta, siis kunhan matkaan päästiin. Yövyimme hotelli Pilotissa, jossa oli ihan viihtyisä oleilla. Isla oli ensimmäistä kertaa hotellissa, mutta se nyt ei suuremmista ressaile, joten yö sujui myös ongelmitta. Lordi kokeneena konkarina varmaan auttoi asiaan myös. Aamulla suuntasimme sitten Tuomarinkylän vinttikoirakeskukselle, jossa näytelmät olivat. Aluksi siinä Maisan ja Niinan kanssa hörpittiin aamukahvit, ja sitten suunnattiin kehän laidalle, ja pistettiin leiri pystyyn. Ilma oli aika mukava, pilvinen, välillä aurinko paistoi kuumasti ja tuuli. Onnistuin polttamaan oikean käsivarren, naaman sekä kaulan. Jes... Junnu nartut olivat ensimmäisiä narttujen kehässä, siispä siinä käytiin pyörähtämässä. Islan esiintymiseen löytyi oikeat palikat, kiitos paljon Suskulle, joka antoi oikeat vinkit, ja luotti sekä antoi miun viedä Islan ite, se on miulle tosi tärkeetä! Isla siis saatiin esiintymään häntä tarpeeksi alhaalla, ja suht varmasti. Seuraavaksi paneudutaan siihen, että saisi Islan liikkeeseen sen draivin, mikä sillä siellä oikeasti on! Nyt se menee tasasen varmasti, mutta ei ollenkaan niin, kuin sillä olisi potentiaalia. Kuitenkin oon niin tyytyväinen esiintymiseen.

Tuomarina nartuilla oli tänään Helen Broadhurst, GB, ja Arvostelu meni näin. (toivottavasti saan selvää tost käsialast ja kirjotan oikein.. :D)

"General appearence: well balanced dog. Correct proportions. Broad skull with correct occiput. Muzzle and cheeks a little round. Correct stop. Eyes a little round. Ears well set a apart and used. Correct scissors bite. Neck well arched and brought to shoulders. Body: Well sprung ribs. Hiadquarters: Broad tuighs?? :'D, well let down hocus. Tail correct length but a little high set, minimum lift of feet in movement. Temperament ok."

JUN ERI1, VSP-Juniori irtosi tällä. Todella yli odotusten siis. :)


Maisa ja Isla / J. Riihimäki

Isla sai Maisa-siskon kanssa sitten leikkiä ja riehua sekä perjantaina, että lauantaina vinttariradan liepeillä, ja miltei kolme tuntia ne jaksoi telmiä siellä. :) Maisa oli todella kaunis, vaikkakin turkkia oli irronnut siltäkin melkoisesti, mutta ei todellakaan näyttänyt pahalta! :) Elmo veikka taasen oli kovasti miehistynyt viimenäkemältä, ja oli mielettömän komeaksi tullut.


Maisa, Isla ja Elmo. / N. Knuters

Siskot.. / J. Riihimäki

Onneksi typyillä ei ole pystyt korvat. ;) / N. Knuters

Tässä tänään, kun tultiin "mummolle" eli mei porukoille käymään huomasi Isla naapurin postilaatikon alla kissan. Isla alkoi murista ihan hulluna ja tuijotti herkeämättä kissaa. Kissa puotti suustaan päästäisen, joka karkasi, ja Isla senkun nosti selkä ja niska karvat aivan pystyyn ja alkoi haukkua oikein raivokasta haukkua. En oo ikinä kuullu että Isla haukkuu noin suojelevasti. Se ravas edes takasi miun ja kissan välillä ja haukku ja ku se veti henkeä ni se senku rohis. Hullu! Tilanne siitä sitte ratkes kun kissa hyppäs pusikkoon ja mie komensin Islan pois. Siinähän sitä taas, yllätystä. :)


Kaheli kieli poskella, jälleen... / J. Riihimäki

Ja viimeisimpänä miun EHDOTON LEMPPARI:


Starlet Lord, tuttavallisemmin Setä.J. Riihimäki