Jihuu, ekana on pakko mainita, että kieli on enää pikkuriikkinen harmi. Se ei ole mennyt kiinni, mutta on erittäin siistin näköinen, ehkä aavistuksen pienentynyt ja näyttää siltä, ettei se enää tulehdu. Toivotaan niin!!! Sitten jänskätetään että onko erkkari ilmot mennyt perille, ja ootellaan lappusia sieltä rintamalta... Ilmoitin Islan Päivi Eerolan arvosteltavaksi Kouvolaa, elokuun lopulla. Heh, saa nähdä oliko väärä veto tässä karvanlähdön tiimellyksessä..

Meillä oli yökylässä tässä yksi yö, pieni melkein 8 viikkoinen kultsipupsi, Jedi. Jedi viihtyi kovin Islan seurassa, ja Islan teki mieli leikkiä sen pennelin kanssa koko ajan, alkujärkytyksen jälkeen. Islan ilme oli näkemisen arvoinen, kun kannoin pennun sisään. Isla oli että jee äiti tuli kotiin, mutta mikä hitto sillä on mukana :D ! Isla oli varautunut, ja tutki tätä karvakasaa uteliaana, ei ollenkaan vihaisena. Lopulta Jedi uskalsi alkaa leikkiä ja Isla makasi maassa, milloin selällään, milloin kyljellään ja veti Jedin kanssa lelua. Olivat kyllä lutusia..


haha, mikä töherrys..

Tänään oli pakko ottaa viileämmästä illasta kaikki ilo irti, ja mennä tokoilemaan tuohon meidän pihalle. En kertakaikkiaan löytänyt meidän naksua mistään, olisi ollut niin mukava sen kanssa kerrankin tehdä jotain.. Huoh. Otin Islan kanssa aiheeksi tänään kontaktin. Palkka tuli kontaktista välillä pelkästään. Oli hauskaa, kun Isla oikein keskitty täysillä... "Ai näinkö?" ♥ Isla pysyi paikkamakuussa, vaikka kiertelin autojen välistä yms.. Neiti myös seurasi mielettömän tiivisti, ja näytti innostuvan kun palkka tuli jo ensimmäisellä tai toisella askeleella. Isla näytti siltä että se nautti tänään pienestä tokoilusta. Kaukkarit istu-maahan-istu menivät oikein hiljaa ja tarmokkaasti, Islamaiseen tapaan, olin yllättynyt, kun ei kuulunut ääntäkään vaikka vire oli aika korkealla. HYVÄ ISLA. ♥ Jättävät liikkeet meni mallikkaasti myös. Ainut että seisomaan jääminen oli aluksi liian vaikeaa, olevinaan. Islaan olen erittäin tyytyväinen tänään. Miun rakas!