Aloitan nyt ensiksikin tällä aiheella, joka tuli eilen esille Islan lapsiin kohdistuvasta napsimisesta. Juttelin eilen Suskun kanssa kauana puhelimessa, ja tultiin lähinnä siihen tulokseen, että Islalla tuo on silkkaa mustasukkaisuutta, sillä se ei hyväksy aina toisia koiriakaan miun lähelle. Ja kun minä itse tykkään paljon lapsista, voi olla että Islaa inhottaa, kun se ei olekaan huomion keskipiste, kun pelaan lasten kanssa jalkapalloa yms! Isla on saanut joka kerran lähdöt, jos se pöllöilee. Ainon (walesi) tai lasten kanssa. MIUN ILOKSENI Isla on ollut tänään aivan toisenlainen. Se ei ole yhtään ollut varautunut lasten seurassa, eikä napsinut yhtään. Se on maannut pienemmän lapsen (5v) kanssa lattialla vierekkäin, ja nuollut sen naamaa, sekä nauttinut rapsutuksista. Se ei myöskään ollut minänsäkään rakennetusta tilanteesta, että lapsi oli miun sylissä. Isla ei ole myöskään ollut minänsä vaikka Aino oli samaan aikaan rapsuteltavana kuin Isla. Joten tuo tuulispää on ollut tänään melko lutunen! Islaan olen ollut hirmu tyytyväinen. Kivi putosi edes hieman sydämeltä. Mutta toki, uusien lasten kanssa olisi pakko päästä nenäkkäin, jotta näkee tilanteen oikeesti.

Sitten tän päivän treeniin...

Paikkamakuu: Menin tänään jopa piiloon kujan kulman taakse, siellä se oli ja pysyi. Tein kyllä niin, että kävin hetken piilossa, ja sitten tulin näkyviin ja uusiksi piiloon, koska Islan kanssa ei olla koskaan vielä tehty niin, että menen piiloon. Taas oli pihan täydeltä häiriötä. Oon niin tyytyväinen!
Seuruu: Huoh. Murheen kryyni. Tein vaan ihan pienen pätkän ja meni miten meni.
Seuruusta seis: Tätä mie otin vähä enemmillä toistoilla. Oli kiva, kun Isla niin topakkana pysähty ja ootti. En oo pyytäny sitä liikkeen loputtua perusasentoon, koska oletan, että se osaa sen kuitenkin, ja en halua, että se alkaa ennakoimaan tai muuta, koska sillä sitä taipumusta kuitenkin on. Tänään ei edes mennyt maahan. :D Edistystä se pienikin on. ;)
Luoksetulo: Perus Ipaa! <3 Ilonen, nopea ja tällä kertaa myös erityisen tarkka perusasento ja ihana kontakti.
Hyppy: Omatekoinen hyppyeste, jonka peitin peitolla, jotta se olisi umpinainen. Olin niiin yllättynyt, kun kokeilin, mitä tapahtuu, jos en riennäkään esteelle Islan perään heti ja palkkaa suoraan siitä. Vaan katsoin kääntyykö se ilman muistutusta, ja niinhän se teki. Vou! :D Pitäskö iha pistää taas bailut pystyyn? Otin vähän enemmän etäisyyttä, hyppäsi edelleen, ja kääntyi, odotti, kunnes tulin viskaamaan palkan. JEE. :D Siinäkin taisi olla paikallaan pieni tauko.

Myöhemmin kokeilin uudelleen hyppyä, jolloin alkuun oli liian innoissaan ja räksytti vaan ja ei malttanut mennä esteelle asti. Siitä nuhteet uusi yritys ja plörinäks meni. Joten matka lyheni ja siitä käsky. Sitten onnistui. Ja kunhan tilanne rauhoittui, niin matkaakin pysty lisäämään... Kyllä tytöllä riittää virtaa!!! Seuruuta kokeilin myös, ja kun pidin kädet mahan päällä ja kävelin vaan eteenpäin. Testasin seuraako se paremmin jos en käskytä sitä. Ja siinähän se jolkotteli. Palkkailin siitä vaan. Isla ei lannistunu, tahmeentunu eikä irronnut. Outoa. Mutta jatkoin sitä vähän pidempää pätkää ja kokeilin käännöksiä. Siinä se meni. Ihanaa, sillon pääsin pitkästä aikaa fiilikseen, että kiva "seuruuttaa". :)

Nyt lähetää tekee kukkaseppelettä, jos löyetää kukkia ni vois ottaa juhannuskuvan Islasta. Ja vietellään Islan synttäreitä tänään, ku huomenna oon töissä ja tääl o kakku tarvikkeet. Ja enemmän innokkaita juhlijoita.. ;)