Kävin lauantaina kuuntelemassa ja katselemassa kun Kari Vepsä "koulutti" ns. ongelma käytöksisiä hevosia. Upeen näköstä, kun homma toimi. Siinä sitten jossain välissä Kari kertoi kuinka hän on jakanut kahteen eri luokkaan kouluttamiaan hevosia:

Toiset ovat kuin Heikki Turusia = Menevät vaikka läpi harmaan kiven HOJO HOJO, välittämättä mitä kukaan sanoo. Kipan kanssa naureskeltiin että WOW, ihan kuin Setä eli Lordi. Ja Karin mukaan toiset ovat kuin Marko Bjurström = Samba soi koko ajan. Aina kun tehdään niin mietitään jo mitä seuraavaksi. Mietittiin että noniin ihan kuin Isla. Siitä siis analyysit. :)

Ollaan tässä viime viikolla käyty kovasti uimassa ja kokeiltu vähän tokon sujuvuutta. Tässä ensinnäkin yksi pätkä Bläksästä, jolle annoin aluksi pari käskyä (kaukkarit) ja sen jälkeen kokeilin mitä se tarjoaa, jos vaan vilautan lelua välillä ja muuten pysyn hiljaa. Oli hurjan hauskaa. :)

Tässä koottuna Bläksän taidonnäytteitä...

----------------> Blacky

ja Islan kokoelma virallisemmasta tokosta..(kaikilla keinoilla oon yrittäny saada tohon taustalle La Isla Bonitan soimaan, mutta ei perkule onnistu, kun on kaikki versiot tosta biisistä on liian hyvin suojattu. :(

Tässä siis tämmöne versio..

----------------> Isla