Vuhuu.. Nyt on kokeiltu millaista on Speed Race. LPKY;n järjestämänä. Nopesti eteni tämä laji. Odottelua oli jonkun verran, mutta itse suoritus meni muutmassa sekunnissa. Isla osallistui pentuluokkaan (alle 1v) ja sijoittui kolmanneksi. Kyllä kiisi ipana melkosta vauhtia. Joskin alussa otti jotain pientä kaarta siinä, mutta loppu mentiin vauhdilla ja suoraan. Isla metelöi ihan hirveesti siellä lähtömiehen käsissä. Se riuhtoi ja veti. Miulla oli pallo mukana, mutta Islan kanssa olisi varmaan riittänyt ihan pelkästään se kun mie pingon sitä "karkuun". Siispä pallo jäi toissijaiseksi. Heti kun Isla oli 40 metrin matkan päästä maalissa, se kaartoi kauniisti bokseria moikkamaan. Tai ei ihan päässyt sinne asti, kun kääntyi miuta kohti takasi. Isla kävi niin kierroksilla tuosta, että se oli aivan sekaisin. Alku ja loppulämmittelyt hoideltiin Annan kanssa yhdessä. Oli kyllä niin hauskaa, että voi olla että seuraavan kerran elokuussa uudestaan. :) MUTTA OLI NIIN MAKEETA KATTOA KUN KELPIET MENI OIKEESTI L-U-J-A-A !!!!! Kaksi kelpietä voitti meidät siinä pentuluokassa. Huhhuijjaa. Aikaa en kuullut, mutta luulisin että siinä noin neljän sekunnin kieppeillä, hieman yli.. Ja (taas) tuli pysti kotiin. Nyt lupaan, että jos yksikin pysti vielä tulee, mistä hyvänsä, vaikka kissanristiäisistä, niin ostan palkintohyllyn. (kaappia ei tarvita...näillä näppäimillä.)

Tässä meidän juoksupätkä --> Islan Startti

Blacky sen sijaan oli sekin nopea, spurttasi ja näin, mutta sen sijoitusta en tiedä. Bläksä kisasi isojen luokassa (yli 50cm). Toivottavasti tulokset tulisivat nettiin, niin näkisi ajat ja sijoitukset. Bläksä oli alkuun että huoh, mikähän juttu tämä nyt on, mutta innostui kun lähdin pallo kädessä juoksemaan pois päin. Ja niinpä sekin revitti lujaa! Kun se alkoi saavuttaa miuta, hetin pallon maalilinjan yli, ja herra huu haki sen. Jokseenkin hillitymmin kuin miun oma rämä ja/ luupää. Bläksän suoritusta ei saatu nauhalle, kun Ginny hieman siinä vuoroaan odotellessa kuumeni, joten kaikki huomio piti keskittää siihen.


Söpö niinku Kuutti. <3

Onnittelemme jälleen myös Annaa ja Ginnyä, jotka sijouttuivat isojen (yli 50cm) kolmoseksi. Vuhuu. :-D
Huomenna bäk tyy te bisnes blogin pariin, jos käydään testingeeraamassa agiliidon saloja.. :) Josko senkin lajin portit alkaisivat pikkuhiljaa avautua. Keskiviikkona voisi ottaa miun vapaapäivän kunniaksi vaikka tokoilu pätkää, kun kerran tekemisen makuun taas päästiin. Josko sitä kesällä voisi korkata möllitokoilun salat. köh köh. :-D Jos ottais kunnon tehotreenit, ennen meidän Turkin matkaa ja sitten huili/miettimis aikaa sekä koiralle että miulle, ja sitten kevyt testaustreeni (mahdollisesti häiriökoirien alla) ja möllien korkkaus. ? Heh, noh tämä vasta tämmöinen heitto, mutta eipä sitä tiedä, kuinka ahkera sitä tässä oikein olisi. Eihän tuo kuitenkaan ihan mikään mahdottomuus ole! Kun ei tarvitse palkkaamattomuuden sietämistä treenata valmiiksi asti, ja lähinnä möllitestaus niin, että treenimielessä otetaan. Katsellaan mitä pimu sanoisi oikeasti erilaisessa ympäristössä, erilaisessa häiriössä treenamisesta(=möllikisoista).