Ihanaa kun on ollut näin kivat ilmat yökkövaipaina!!!! Käytiin eilen torstaina uittamassa Annan kanssa Islaa ja Ginnyä.
Ginny oli niin manaattinen jalkojen tuijjottelija sekä rantavedessä kahlaaja, Isla taas puljasi vedessä aivan täpinöissään. Jälleen niin paljon, että oikein tärisi! Annan kanssa tunnetusti sattuu ja tapahtuu (tää on Anna sitte suoraa sydämmestä ;) ) niin taas tällä kertaa. Annapa päätti heittää frisbeen melkosen kauas, että tän pitäs kellua, hakekaaha tytöt se pois. Siinä sitten katteltiin kun se hitaasti vajos pohjaan, se siitä lelusta sitten. :D Kyllä taas oli hauskaa!! Tytöt kuivatteli lopuksi rannalla juosten, ja Isla ihastui Annan opeliin ja istuskeli siellä takaboksissa, kun luukku oli auki.

Illemmalla sitten suunnattiin Suskun & Pepin, Cinan, Blackyn, Annan & Ginnyn ja Islan kanssa lenkille ahvenlammelle, ja siellä sitten juostiin oikein urakalla irti. Kyllä huomasi kuinka koirat nauttivat. Ja kappas, rantaan saavuttua olivat lammessa ensimmäisenä Bläksä, Peppi ja Isla, sekä Cina, joka innostui maitohapoille asti. Hyvin mummo jaksoi jolkotella nuorten hullujen joukossa! Siispä jälleen uitiin, oikein urakalla. Isla ja Peppi selvitteli siinä hieman välejään, nopeesti jouduttiin puuttumaan, ettei haavereita satu nyt. Mutta meidän pihalle palattua Susku teki Blään kanssa tokoliikkeet läpi "häiriö"koirien alla. Hienosti suoriutui, jokseenkin vaan viitseliäsiyys oli hieman miinuksen puolella. :) Noh, Islakin pääsis sitten kokeilemaan, ja hyvinhän se moottori seuruuseen käynnistyi, kontaktikin alkoi löytyä. Suusta palkan sylkeminenkin tuntui vievän Islaa eteenpäin. Harjoitusta vaan lisää, niin avottia rallaa! Kaukkareissa neiti tuntuu vaan kuumuvan tai enemmänkin sanoisin turhautuvan. Se on aivan kamalaa se haukkuminen! :< Sittenpähän Sulo jäikin meille oljamiin. Ja on kyllä juuri sellainen uros, jollaista olen haaveillut. :) Sitäpaitsi kaikista kamalinta on, kun on saanut nyt ihan reilummin kokea kahden koiran kanssa elämää, niin alkaa kovasti pentukuume nousta. Miusta olis niin ihana kokeilla urosta, vaikka tiedän ettei se ole helppoa, yhteiselo uroksen ja nartun kanssa, mutta toisaalta pärjäähän nuo muutkin!!! Narttu taas tähän rakoon olisi huono vaihtoehto, koska Isla on niin kesken ja muutenkin niille varmana tulisi sanomista jossain vaiheessa pienen ikäeron takia. Ehkä koitan nyt vaan höyrytellä ja jäähdytellä. Ja miettiä viisaita ratkaisuja. Missään tapauksessa EN tahdo hätiköityjä päätöksiä enkä mitään muutakaan. Kyllä tämmöiset suuret päätökset vaan kuuluu pureskella, maistella ja miettiä TÄYSIN loppuun ja kunnolla halki poikki pinoon tyylillä. Kyllähän tässä maailmassa kerkeää!

Meillä on nyt tulossa vastaan Sunnuntaina Haminan KV näyttely. Näin ollen meidän ensimmäinen suurempi näyttely. Kumpa Isla esiintyisi edukseen. Harmittaa kauheasti, kun en itse sitä pääse esittämään, tai edes mukaan, kun olen töissä. TYÖT HAITTAA TAAS VAPAA-AIKA / HARRASTUKSIA :'< !! Mutta onneksi Isla pääsee sitten Annan esittämänä kierrähtämään kehässä. Maanantaina olisi ohjelmassa Speed race kisa Lappeenrannassa mihin ajattelin osallistua Soman ja Sulon kanssa. Haha, pinkokoot täysillä, kun kerran siihen annetaan mahikset, ja vielä kellotetaankin. :D Annan ja Ginnyn kanssa matka käy sinne! Ja Tiistaina taas saatetaan Soman ja Sulon kanssa käydä agiliitämässä. Isla pääsee elämänsä ekaa kertaa OIKEESTI kokeilemaan. :) Jei. Kyllä on nyt touhua taas pariksi päiväksi, hyvä niin!