Isla on alkanu nukkua näin... Puoliks sängyn alla.

Eilen illalla otettii vielä vähän etupihan tottistelua siinä kaheksan maissa. Huhhei, Islan kanssa otettiin ihan ekana seuruu pätkää, kun vire nousi, nameista, lelusta ja varsinkin siitä, että Bläksä makaili mattotelineen vieressä. Isla on outo, kun se skarppaa ihan hulluna sillon kun joku on ns, hollilla, että vaihto käy jos homma ei luista. Sillä tulee varmaan myös tarve ansaita namit ennen kun toinen saa ne. Islan kanssa siis seuruu sujui mielettömällä sykkeellä. Se alkuun oli että plääh, mutta jostain se sytty, ja alko skarpata ihan hulluna. Se piti kontaktia yllättävän kauan, tosin palkkasin nopeesti, että jäis hyvä maku suuhun. Naksutin herkästi, ja alkuun ihan pelkästä kontaktista, vaikka koira jäiski irti. Pakkohan sitä oli sitten kokeilla vähän enemmän.. Nostaa haastavuutta, ja odotin muutaman toiston jälkeen niin, että se melkein se kontakti taas lopahtaa, ja sitten naks ja palkka vauhdissa siitä, kun vilkasee ylöspäin. Otin myös niin, että syljen palkan. Toimii jätte bra! Aloitin myös projektin Seis. Eli ajatellen liikkestä seisomaan jäämistä. Se alkoi mennä lopulta perille. Alkuun tein niin, että seuruutin koiraa, ja siitä itse pysähdyin ja sanoin samalla käskyn. Kun se alkoi luistaa, tehtiin välillä paikka makuu ja luoksetulo, jonka jälkeen pari toistoa Seis! Ja sitten käännyin ympäri ja peruuttelin itse, ja sitten käskytin seis, ja kun pysähtyi lelu lensi  Islasta katsoen taaksepäin. Tämä oikein hyvä! Tätä sitten treenaamaan lisää! Kyllä jäi niin hyvä maku kun Isla oli kybällä mukana. Kaukkareita en ees kokeillut. Täytyy miettiä niihin jotain, ja äkkiä!!! Bläksäkin pääsi tekemään osansa, oikein hyvin se suoritti!


Mikään ei ole niin syyllinen, kuin syyllinen koira.

Tänä aamuna sitten vein Ipan Suskulle hoitoon. Se pääsi tekemään töitä kaupalle, ja siellä neiti oli kuulemma käyttäytynyt oikein rauhallisesti. Olipahan kyselty jopa, että mistä noin rauhallisia koiria saa... :D Nii-i, mitä mie sanoin, on/off koira!!! ;)
Olipa tuo Ipa vissiin pari kertaa tehny tuttavuutta naapureiden kanssa, ja saanu takaovenkin auki.. heh. Huomenna likka lähtee siellä kehässä pyörähtämään, toivottavasti käyttäytyy suhteellisen asiallisesti.. :) Meillä siis ollut Bläksän kanssa oikein luksus-ilta kun ollaan kahdestaan oltu. :D On vaan hassu olo, kun ei oo omakoira kotona. :D noh, hyvää siedätystä Turkin reissua varten..


Bläksä.

Rakkaus pakkaus!