Meillä oli tuossa alkuviikosta agia, ensimmäistä kertaa, oikeesti. Päästiin kattomaan Annan reenejä, ja lämpimästä säästä huolimatta oli siisti päivä! :) Mie sain kokeilla Donnan kanssa menoa, oli huippu hauskaa, mm kun ohjasin päin persettä, Donna mummo hyppäsi estetolpan yli ynnä muuta sellaista. Kyllä nauratti. Donnan vauhdissa kun vielä juuri ja juuri kestin perässä. ;) Islan kanssa otettiin ihan aluksi putkea. Se oli hauskaa, sitten kun uskaltauduttiin putken läpi, sen ollessa suora, ja hieman kasassa. Kun tämä suunnilleen sujui, jatkettiin meille jo hieman tuttuihin keppeihin. Jokseenkin Isla ei hoksannut verkkoja, vaan haahuili aivan kuin ei tietäisi minne olisi menossa. Ollaan siis Islan kanssa menty kujakeppien myötä, ja se on henkilökohtaisesti miun suosikki. Kun tuntuu jotenkin, että okei, vaikka koira hoksaa usein nopeasti idean, ne verkot täytyy häivyttää jossain vaiheessa, ja loppuviimeeksi, se voi olla ihan sama aika oppia kepit oikeasti kujan tai verkkojen kautta.. Noh, miun mielipide... Ja toivon, että saataisiin ne kujakepit, jotta voidaan jatkaa tätä projektia. (isi kun lupasi ne hitsailla). Sitten otin Islan kanssa lopuksi vielä tolpan kiertoja oikeelta ja vasemmalta, ne se selvästi handlasi heti. Olen kyllä niitä koittanut räpeltää itekseni, ja nähtävästi toimi ainakin viimeeksi. Ja Islan kanssa koitin myös takaa kiertoa, joka myös alku takelteluiden jälkeen lähti pyörimään. :) Vaikka koti treeneissä kuumutaankin haukkumaan, radalla se tuntui enemmän keskittyvän. Odotan kyllä, että kun aletaan oikeasti tekemään tätä lajia, niin haukkua..räksytystä tullaan kuulemaan hermoille käymiseen asti.. Plääh. Noh, kattellaan. Josko sitä syssyn mittaan pääsisi alkeiskurssille. :)


Ipa ja Blää.

Ollaan nyt Kipan ja Lordin, sekä toki Islan ja Bläksän kanssa käyty lenkkeilemässä reilu tunnin lenkkejä Kiukkaanlammen metsissä. Ollut tosi mukavaa, kun koiria voi pitää irti, lähes huoletta. Hyvin harvoin tulee ketään vastaan, jos ollenkaan. Bläksä menee aika kauas, ennenkuin tarkistaa ollaanko niinsanotusti mukana, Islan kantti loppuu nopeammin, ja se kääntyy ajoissa tarkistamaan tilanteen. Setä taasen kulkee hyvinkin lähellä. :) Isla ja Blacky juoksevat paljon kilpaa, ja vetävät mutkat suoriksi. Välillä pelottaa niin kovasti, että kohta sattuu, mutta jotenkin tuntuu, että onkohan järkeä huutaa mitään, ettei niiden huomio sitten keskity siihen mitä huudetaan, ja keskittyminen herpaannu, silloin ollaan ainakin päin puuta, tai muuta yhtä mukavaa.


Ipsla ja Bläksä.

Kyllä on ollut inhottavaa, kun on vettä satanut ja näin, mutta Kiukkaanlammen metiköissä, ei koirat ole juuri likaantuneet. Ainoastaan kastuneet. Bläksän "vierailu" meillä, on ollut ja mennyt tosi mukavasti. Ei ole syntynyt ainuttakaan komplikaatiota, eikä minkäänlaista välikohtausta. Muutamaa merkkausta lukuunottamatta. Kun rajasin alueen, ei ole sitäkään enää tapahtunut! Harmi sinänsä, kun en nähnyt kumpaakaan tapahtumaa, että olisi poju jäänyt rysän päältä kiinni. Isla on ollut hieman mustasukkainen tilanteissa, joissa B tulee sohvalle miun viereen tai muuten rapsuttelen sitä. Se tunkee väliin ja tuijottaa B:tä. Melkonen sankari. Kyllä taitaakin Madonna pennut olla tulta ja tappuraa, ennemminkuin mitään nössyköitä.. Mitä ollaan sisarusten (=omistajien) kesken jutusteltu.. :) Ehkä parempi, että luonnetta löytyy, kaikillä näillä kun se ei ole mennyt överiksi.


B ♥

Soma & Sulo

JA LOPPUKEVENNYS...
"Setä älä mee etee, nyt tulee hyvä.." - Laura
....
*Jaa mitäh ?* -Setä