Pepin hoitolapäivien loputtua ja sen kotiuduttua takaisin lomalta palanneen Suskun luo Isla oli aluksi vähän kummastuneen oloinen. Nopeasti arki alkoi taas! Tokoiltiin pienissä pätkissä kaikennäköstä ja totuteltiin uuteen kotiin. Vielä enemmän pitäs treenata yksin oloa siellä, mutta hyvin tuo on viihtynyt, joten en usko kovinkaan paljoa, että suuria ongelmia yksin olon kanssa tulisi! Eihän sitä tietysti tiedä..


Peppi ja Isla lenkin jälkeen kuivattelemassa.

Isla ja Peppi myös nukkuivat vierekkäin. Omituinen suhde näillä!

Näyttelyyn suunnattiin Lauantaina 17.4. Sysmään. Jouduimme lähtemään jo 5. aamulla. Isla katsoi miuta ihan sillee, että mit ihmettä sie bimbo tähä aikaa alat heräilee! Näyttelypaikalla oltiin hyvissä ajoin, ja ehdittiin kiertää harkkakehää hyvän aikaa. Susku vei Islaa enimmäkseen. Mie pyörittelin Elmoo, ja lopulta vein Elmon kehään. Elmo veikka meni tyynen rauhallisesti, jälleen! <3 Isla meni kehään kokeiluna Susku kasvattajan kanssa ja hienosti neiti käyttäytyi. Paljon paremmin, kuin edellisillä näytelmä kerroilla! Olin siis jos siihen erittäin tyytyväinen, iloinen ja onnellinen! Lisävoittona meidän näytelmäpäivään tuli upeat sijoutukse, mahtava arvostelu, niin tiukalta ja tarkalta tuomarilta. Isla oli siis Jun Eri2 Pn4!!!!!!!! VAU! Onnittelemme myös Maisa siskoa, joka korkkasi oikeat kehät olemalla junnu eri1 ja Pn3! Onnea!!! Ja lisäksi onnittelut myös Leksalle, Rop-vet ja vsp;stä! Oli mukava näyttelykerta, ja vielä kun tuli näin hyvät arvostelut ja käytös! Meillä oli sellaista korjattavaa, että häntä tahtoi nousta, mutta ite mie oon sitä mieltä että, vaikka se rikkooki tosi pahasti linjat, kun häntä nousee, mutta kunha neiti ees menis kohtalaisesti ravia! Kaikkee kun ei kuitenkaa voi saada samalla kertaa, ja miusta tärkeempää tässä kohtaa ois saada liike ees oikeeseen suuntaan. Pitää vielä hieman kehua, että Isla jaksoi tosi hienosti seisoa, pitkän ja tarkan arvostelun ajan! Hyvä Ipa! Meillä oli sitten vielä kasvattajakehään meno, johon osallistuivat Leksa, Maisa, Isla ja Elmo. Susku sai kunniapalkinnon, onnea siis sinnekkin suuntaan!

Tuomarina toimi Irina Poletaeva ja meidän arvostelu kuului näin;

"Very promising young bitch. Correct breed type, size and proportions. Beautiful head and expression. Correct dentition and pigmentation. Correct neck and topline. Sometimes holding tail a bit high in movement. Very well angulated in front and behind. Moving with good drive."

Miusta hyvin Islan tyylinen arvostelu! :) Näyttelyn jälkeen käytiin kävelemässä jotain metsälenkkiä siellä paikanpäällä, jotta koirat saivat juosta ja temuta yhdessä! Oli hauskaa. Isla ja Maisa ja Peppi oikeastaan leikki keskenään, ja Elmo tuumaili enemmän. Elmo ei ollut lainkaan oma itsensä isommassa tyttöporukassa. :D Vaan vauhtiin se pääsi "vasta" Lappeeenrannassa, kun oli Islan kanssa kahdestaan! :) Kyllä sitä painimatsia jaksettiin vetää melkein yötäpäivää :D Ihana kuitenkin nähdä, että koirat nauttivat. Matkalla kotiin päin Peppi ja Isla ottivat ihan kunnolla yhteen. Väsyneenä pienessä tilassa autossa pinna katkesi. Isla jopa pääsi melkein niskan päälle lopulta. Isla on kamalasti kerännyt "rohkeutta" tuollaisissa tilanteissa, varsinkin jos se ns, puolustaa jotain. Ihan hyvä, että luonnetta löytyy! 
Elmo ja Minna siis tulivat meille kylään yöksi, heti näyttelyn jälkeen. Kyllä oli mukava viikonloppu! Aikaisesta heräämisestä huolimatta. Kuvia metsäreissulta, ja Elmon kanssa riehumisesta tulee, kunhan kuvia saan. :)... Niitä odotellessa ;) Tässä nyt sitten jotain ihan muita kuvia loppuun. :)


Väsynyt maailman matkaaja.

Mummolassa kylässä.

Remontin kokeneessa keittiössä on hyvä vahtia, jos jotain tipahtaisi.