Ensikskii hyvää uuttavuotta vaan kaikille! Meillä uusivuosi meni hmm, oikein mallikkaasti?! Saatiin holivuud starat Lordi ja Kipa meille uuttavuotta vietteleen. Ja käytiin siinä hyvissä ajoin ennen kuutta lenkillä, ettei tulisi minkäänlaisia välikohtauksia. Kyllähän siellä pari kertaa paukahti, mutta neiti pysähtyi, katsoi äänen suuntaan, ja sitten jatkoi matkaa. Nou problem. Sitte siinä illan mittaan tuli uusi piirre esille. Neiti ei reagoinut pelkkiin pum ääniin, mutta kun se tajusi, että meidän ulko-ovessa olevasta lasista välkähti valo, jonka jälkeen pum, niin johan se oli ovella ja haukku melko tulisesti. Tällee kävi pari kertaa. Muuten se ihan normaalisti kävi pihal pissalla, söi ja riehu ja nukku. Aika näyttää mitä tuumaa neiti esimerkiks ens vuonna.

Uudenvuoden päivänä pakkasta oli yli -20 astetta. Oli ihanan selkee keli, aurinkoki koitti näyttäytyy ja lumi oli kevyttä. Joten kaivoimpa kameran esiin ja räpsin vähä kuvia. Neiti sai joululahjaks kongin wubba lelun, ja se on kyllä ollu niin pro! Sitä viskottiin ainaki 700 kertaa lumihankee ja aina se sen palautti, välillä vedeltii sitä taistelun merkeissä, ja sen jälkee neiti kävi aina niin kuumana, et hyvä ettei sylii hypänny ko lelu piti miu kädest saaha. Laitan tohon loppuun joitaki niistä otoksista.

Hmm mitäs vielä. Ehkä tän alkuvuoden suunnitelmia hieman, ja alustavasti! :) Ensiksikin Elmo veikkaa päästään tapaamaan pitkästä aikaa toivon mukaan tuossa loppiaisen tienoilla..Sitten ilmoitin Islan Alavuksen ryhmänäyttelyyn tammikuun 30. päivä, jonne Elmo veikka tulee meidän kanssa pyörimään. Meillä Minnan kanssa on ollut myös puheissa, Tampereen ryhmänly 14.2. Sinne siis myös Elmo veikka mukaan. Myöhemmin keväällä olisi hienoa päästä Lahti kv;hen, jonne kenties koko sisaruslauma olisi tulossa, silloinhan sitä jo junnuissa kisaillaan. Ilmoitin Islan myöskin Even Kepit kuntoon  - kurssille, joka sitten helmikuun lopulla alkaen. Siellä siis käydään hieman agilityn alkeita, jospa sekin homma saataisiin käyntiin, joskaan se ei edelleenkään ole meillä suunnitelmissa ainakaan pieneen hetkeen. (Näin kun sanon ni ties mitä käy :D) Mutta miusta on kiva saada vähän jotain muuta tuon tokon rinnalle, sekä tietysti, jos Islan kanssa saisi tässä vaiheessa jotain alkeita opittua, niin sehän helpottaa myöhempää työskentelyä. Eli jos vaan koira pysyy terveenä ja myös virallisesti kuvausten myötä terveeksi todetaan, on meillä tähtäimessä agility hieman myöhemmin. Kaiken tämän lisäksi toivotaan myös Islan kanssa hartaasti, että Maisa sisko pääsisi tässä alkuvuodesta tekemään vastavierailun tänne manseen päin, niin pääsisivät siskot taas kilpaa juoksemaan. Tämmöstä tällä hetkellä, mennään päivä kerrallaan, mutta suunnitelmia ja tavoitteita pitää olla. Eihä täst muute koskaa eteepäi pääsis. ;)