Käytii taas viikonloppuna moikkaamassa Lordi setää ja Kipaa. Käytii mm. lenkillä Ahvenlammella. Ja annettii noide riehuu siin parkkipaikal iha kunnolla. Isla tarkkaili mitä se Lordi tekee.. Lordi haki hiton ison karahkan sielt pöpeliköstä. Meni hetki ja Isla kävi hakee samaisesta pöpeliköstä pienen risun. Vähä meit nauratti. Mitä isompi eellä sitä pienempi perässä. :)

Tokoilussa edistyttii maanantaina taas vähä eteenpäin. Testailtii ekaa kertaa noutokapulaa. Se pari kertaa toi sen jopa iha miulle asti. Oli kiva huomata et se innostu siitäki jutusta aika paljo. Kokeiltii myös flyball konetta taas. Se on hauska! Sit se mei kouluttaja Eve sano, että Isla käyttää takapäätää hyvi. Just siin sivulle tulos ja semmosis. Ja ko mie opetin sille pakittamista. :D Siitäki huomaa et se käyttää sitä hyvi.

Isla on alkanu rähähtelee toisille välillä. Esimerkiks tuol tokoskii ko mie heittelin tolle sitä noutokapulaa ja sit ko iso Isla tuli siihe pikku-Islan lähelle, ni tuo rähähti sille et miu kapula ! Ja ko mie rapsuttelin miu kaverilla Islaa ni miu kaverin koira tuli siihe miu luo ni tuo rähähti silleki. Täytyy vähä seurailla ettei homma mee yli..