Iltapäivällä Elmo veikka ja Minna tuli käymään tässä meillä. Kasvattajan luota lähtiessä Islaa pienempi Elmo on hurjasti kiriny ja menny ohi. Kyllä oli lapsilla hauskaa, ku saivat riehua ihan kunnolla. Vesikuppi oli nurin alta aikayksikön, keittiö tulvi ja koirat oli litimärkiä. Sitte Elmo löys Islan luun ja alko jätkämäisesti vartoida sitä. Isla ei kovin lähelle menny, räksytti vaa ja kiersi Elmoa. Elmo hienosti näytti että turha tulla lähelle, hyvä niin, saipaha neitin egoa ehkä vähä pienemmäks. :) Luun vartointi loppu siihen, kun Isla kaatu vinkulelun päälle ja Elmo säntäs karkuun :D Kyllä oli hauskaa.

Mein ekalla vauvaryhmän tunnilla oli niin kivaa, että hymy on varmaa naamalla seuraavat seittemän viikkoa! :) Alkuun jännitin iha hirveesti mennä sinne, mutta paikan päällä jännitys hävis. Jännitin kai enemmä sitä, miten tuo koira jaksaa keskittyä siellä, mutta positiivinen yllätys oli että se oikeesti keskitty. Vaikka mieli teki selkeesti käyä muiden koirien luona, mutta se teki pyydetyt jutut tosi hienosti. Harjoteltii toisen koiran ohittamista, luoksetuloa, tavaroiden jättämistä (oli maassa, ja käveltiin ohi, ja tavarat ei saanu lähtee mukaa), ja myös sellasta, että ohjaaja heilutteli, tai vingutteli tavaroita ja käveli ringissä meidän ohi, ja koiran piti katsella rauhassa, eikä rynnätä perään. Vitsit, ootan niin paljon jo seuraavaa kertaa!

Vauvaryhmän jälkee ku käveltii kotii "oikotietä", alko sataa iha hirveen kovaa. Kotiin kun päästiin, nii oltii märkiä, väsyneitä mutta onnellisia!

Näin meillä tänään. :D